Transmission af RF koaksiale stik

stik

RF-koaksialstikket er en komponent installeret i et kabel eller instrument, en elektronisk enhed, der bruges til elektrisk forbindelse eller adskillelse af transmissionslinjen, og er en del af transmissionslinjen, med hvilken komponenterne (kabler) i transmissionssystemet kan tilsluttes eller afbrydes, det er forskelligt fra strømstikket, strømstikket bruges til lavfrekvente (normalt 60 Hz) elektriske signaler, og RF-stikket bruges til at transmittere RF-energi, og dets frekvensområde er meget bredt, op til 18*109 Hz/sek (18GHZ) endnu højere. Typiske anvendelser af RF-stik omfatter avanceret radar, køretøjs- og skibskommunikation, datatransmissionssystemer og rumfartsudstyr.

Den grundlæggende struktur af et koaksialstik består af: en centerleder (han- og hun-centerkontakter); så er ydersiden et dielektrisk materiale eller isolator, som i et kabel; og endelig den ydre kontakt. Denne ydre del tjener samme funktion som den ydre skærm på kablet, dvs. at overføre signalet, som et jordingselement for skærmen eller kredsløbet.

Som designer af RF-komponenter kan Jingxin tilpassepassive komponenterifølge systemløsningen. Flere detaljer kan konsulteres med os.


Indlægstid: Mar-10-2023